Mirella Merivirta

KASVU MENTORING

Hei sinä intohimoinen asiantuntijayrittäjä!

Onko sinulla on haasteita saada bisneksesi toimimaan niin kuin toivoisit?

Kuulostaako nämä tutulta:

– Aiheuttaako myyminen ja epäsäännölliset tulot stressiä/epämiellyttävää tunnetta?

– Alihinnoitteletko palvelusi?

– Tunnetko olevasi kokoajan selviytymistilassa?

– Tiedät sisimmässäsi, että olet valmis tekemään muutoksen ja ottamaan ohituskaistan kohti janoamaasi vapautta ja taloudellista vaurautta.

Missioni Kasvu Mentoringilla on auttaa sinua saavuttamaan täysi potentiaalisi, yrittäjän vapauden ja taloudellisen vaurauden. Olen mentoroinut satoja yrittäjiä menestyksellä, perustanut Missio TV-formaatin, onnistunut kasvattamaan oman yrityksen kuukaudessa >10k myynteihin ja työllistänyt useita yrittäjiä.

Mitä voit odottaa yhteistyöltä mentorin kanssa?

Muutat askel askeleelta toimintaasi sekä ajattelua, jolla olet mahdollisesti rajoittanut ja sabotoinut omaa tekemistä aikaisemmin.

Myyntiprosessisi on suunnitelmallinen, selkeä ja tehokas. Tiedät mistä ja miten löydät asiakkaasi, jotka tarvitsevat apuasi eniten sekä miten vedät heitä puoleesi ja klousaat kaupan.
Tämä tuo sinulle enemmän kauppaa lyhyemmässä ajassa, kuin koskaan aikaisemmin.

Asiakkaat ovat valmiita sitoutumaan ja maksamaan palvelustasi jopa 2000-10 000€, sillä autat heitä ratkaisemaan oikeita ongelmia ja menestymään elämässään tai liiketoiminnassaan. Tämä on asiantuntijabisneksen ydin.

Kun keskityt tärkeimpiin toimenpiteisiin huomaat nopeasti tuloksia bisneksesi kasvussa ja kehityksessä sekä sinulle jää enemmän aikaa keskittyä itsellesi tärkeisiin asioihin.

Seuraava askel

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti rajatonta potentiaalia, vapautta ja taloudellista vaurautta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme keskustella lisää.

Näin pääset alkuun:

Tapaamisessa tutustun asiantuntijana sinuun ja käymme läpi tilannettasi. Katsotaan voisitko olla sopiva valmennukseen.

Mikäli olet sopiva valmennukseen, käymme yksityiskohtaisesti ja avoimesti keskustellen valmennuspolun sekä yhteistyön läpi ja mentorinasi annan ensimmäisille askeleille tavoitteet ja aikataulut.

 

Voit luottaa 50% ja 50% saumattomaan yhteistyöhön, avoimeen keskusteluun ja selkeään prosessiin, joka tuo sinulle nopeammin, kuin arvaatkaan uusia asiakkaita ja rutkasti näkyvyyttä.

Asiakkaani

quote
Sanna
Kotisivut & Markkinointi
quote
Heidi
Hyvinvointialan valmentaja
quote
Veronica
Konsultti
quote
Sanna
Kotisivut & Markkinointi
quote
Eemeli
Kuva- ja videotuotanto
quote
Mikaela
Somepalvelu
quote
Veronica
Konsultointi
quote
Matleena
Hyvinvointivalmentaja
quote
Terhi
Uravalmentaja
quote
Matleena
Hyvinvointivalmentaja
quote
Heidi
Hyvinvointivalmentaja
quote
Eeva-liisa
Terapeutti
quote
Alona
Hyvinvointi
quote
Eeva-Liisa
Terapeutti
quote
Mikaela
Some
quote
Hanna
Kauneusklinika
quote
Milla
Missio kilpailija 2023
quote
Kaisa
Missio kilpailija 2023
quote
Heidi
Missio kilpailija 2023
quote
MIlla
Missio kilpailija 2023
quote
Veera Rasi
Missio kilpailun voittaja 2023

Mirellan tarina

Työskentelin alalla, joka ei ollut minua varten. Tein 3 -vuoro työtä ja tienasin 1800€/kk, jonka johdosta aina oli tiukkaa taloudellisesti. Halusin enemmän, halusin luoda jotain omaa, tehdä merkityksellistä työtä ja nauttia taloudellisesta vapaudesta. Odotin lähes 10v, että liikeidea tipahtaisi taivaalta syliin, ei tipahtanut. Totesin, että vastuu ja ohjat olisi otettava omiin käsiin ja alettava toimimaan.

Hyppäsin kertalaakista täysipäiväisesti yrittäjäksi.

Kamppailin yrittäjyyden alussa liiketoiminnan kannattamattomuuden kanssa, tein paljon virheitä ja opin kantapään kautta. Olin yrittäjä, joka pelkäsi myöntää ääneen, että – ”En osaa.” Jäin siis yksin oman kamppailuni ja häpeän tunteen kanssa.
Tein paljon oikein ja koin onnistumisia, mutta minulta puuttui toimiva prosessi, jota noudattaisin ja jolla saisin ennustettavasti ja kestävästi tulosta. Tämän lisäksi minulta puuttui ymmärrys ja kyky tunnistaa omia rajoittavia uskomuksia. Aloin sijoittaa omiin mentoreihini useita kymmeniä tuhansia. Oma kokemus, opit ja oivallukset vuosien takaa olivat niin merkittäviä, että halusin lähteä auttamaan muita yrittäjiä.

Unelmistani tuli totta ja voin sanoa tänäpäivänä eläväni unelma elämääni. Asiat joista haaveilin 15v sitten toteutui.

Toivon, että tästä lyhyestä omasta tarinastani opit sen, että älä odota ihmeen tapahtuvan. Kaikki järjestyy, mutta mikään ei muutu, jos et mitään muuta. Koskaan ei ole oikea aika, meidän mieli on lahjakas luomaan selityksiä miksi juuri nyt ei kannata ja se tulee tekemään sitä loputtomiin, kunnes otat vastuun elämästäsi ja lähdet kohti unelmaasi vaikka kuinka pelottaa.

Mirella Merivirta

Founder and CEO of MISSIO and Kasvu Mentoring

LIITY YRITTÄJÄ -CLUBIIN

Somevinkkejä! Vinkkien avulla luot somekanavastasi, yhdestä tai useammasta liidivetoisen bisnes median.

Saat itsellesi vinkkejä kuinka menestyt yrittäjänä – nosta myyntiä, kasvata tiimiä, hyödynnä automaatioita ja paljon kaikkea muuta liiketoimintasi menestyksen tueksi. nämä vinkit saat itsellesi.

Saat ensimmäisenä tiedon tulevista tapahtumista sekä mukaan lukien huippuetuja yrittäjätapahtumiin. Näitä et halua missata! Tiesithän, että verkostoituminen ja esille nouseminen omassa asiantuntijuudessa on huippu tärkeää liiketoiminnan menestymisen kannalta. Lisäksi tapahtumista saat tietoa ja apua liiketoimintasi edistämiseksi, josta lukuisat yrittäjät maksavat tuhansia euroja.

MISSIO – Suomen johtava naisyrittäjyyskilpailu. Naisyrittäjien osuus on yhä vain noin kolmannes kaikista yrittäjistä Suomessa, tämä korkeantason liiketoimintakilpailu tarjoaa naisoletetuille yrittäjille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää yritystoimintaansa ja saavuttaa uusia menestyshuippuja. MISSIO inspiroi ja kannustaa naisoletettuja yrittäjyyteen sekä pyrkii kasvattamaan naisoletettujen roolia yritysmaailmassa.